Heidi Nauwynck

Heidi Nauwynck

Heidi Nauwynck is  de oprichtster van de groepspraktijk De Deur.  Zij is Bachelor Maatschappelijk werk en heeft sedert 2005 een eigen zelfstandige praktijk voor psychotherapie, coaching en vorming.

In 2015 richtte zij haar eigen groepspraktijk “De Deur” op waar ze de verschillende begeleidingen en activiteiten coördineert. Zij gelooft heel sterk in het bieden van kwalitatieve psychotherapie, vertrekkende vanuit de samenwerkingsrelatie met de cliënt, de keuzevrijheid, de zelfhelende capaciteiten en het respect voor de invloed van de omgeving waarin de cliënt leeft.

Heidi studeerde gerontologie, is therapeute in de Interactionele Vormgeving, NLP-practitioner, Oplossingsgerichte psychotherapeute en HSP-professional (hoogsensitieve personen). Zij past haar expertise en deskundigheid toe op een belevings- en oplossingsgerichte, cognitieve en systemische wijze aan (jong)-volwassenen en ouderen.  Zij vertrekt vanuit de cliënt, zijn of haar context/systeem, levensfase en past de therapie toe die de cliënt het beste past en niet vanuit één model waarin iedereen moet passen.  De cliënt en zijn of haar hulpvraag en/of doelstelling staat centraal en kan dus een therapie-op-maat verwachten.

Haar specialisaties: burn-out, traumaverwerking, depressies, bipolariteit, opbouwen zelfvertrouwen, rouwverwerking, angsten, familiale problemen, relationele problemen, communicatie, hoogsensitiviteit…

Contactgegevens:
0478/49 24 71
heidi@therapiededeur.be