Contact

Groepspraktijk voor psychotherapie in Roeselare

Sint-Alfonsusstraat 17
8800 Roeselare

Maak jouw eerste afspraak

Een inspirerende omgeving

Onze praktijk voelt meer aan als een thuis dan een huis.
Ons team ontvangt je met ervaring en expertise. We helpen, ondersteunen en begeleiden je naar wat voor jou belangrijk is.

Maak kennis met ons team

Welkom in onze groepspraktijk. Met 3 zijn we. Allemaal met onze eigen persoonlijkheid, ervaring en expertise. Die verschillen stellen ons in staat om een brede waaier van diensten aan te bieden. We helpen je om te gaan met angst, autisme, burn-out, depressie, rouw, relatieproblemen, trauma en heel wat andere problematieken. 

Ons team van psychologen en psychotherapeuten is een hechte groep van professionals. Wat ons verder bindt, is dat we de mensen die bij ons aankloppen in de eerste plaats op hun gemak stellen. Je moet je goed voelen bij ons. Dat wederzijds vertrouwen ligt aan de basis van het succes van de verdere begeleiding. 

We nodigen je graag uit om kennis te maken met alle leden van ons team. Elk met haar of zijn specialiteiten. Kijk zelf met wie jij denkt dat het klikt en kom zeker eens kennismaken. Onze deur staat altijd voor je open.

Heidi
Nauwynck

Heidi Nauwynck Therapie De Deur Roeselare

Stap voor stap vooruitgang boeken

Al meer dan 30 jaar ben ik een mensenwerker. Wie ik ben, kun je niet los zien van wat ik doe. Mijn 2 prachtige dochters inspireren me als moeder. Mijn opleidingen en ervaringen met klanten, collega’s en mentoren maken me vandaag tot wie ik ben.
Mijn vertrekpunt is steeds het verhaal dat klanten me vertellen. Wat is de context? Hoe ervaren zij zelf hun leven? Waarmee willen ze geholpen worden? Empathisch luisteren is de allereerste voorwaarde ...

Timen
Devolder

Oplossingsgericht werken met jonge mensen

Eerlijk zijn tegen mekaar is wat echt telt. Als vader (h)erken ik stress en weet dus uit eigen ervaring hoe met sommige situaties om te gaan. De laatste tijd zie ik steeds vaker dat jonge mensen gedwongen worden aan een ideaalbeeld te voldoen. Maar het is in de eerste plaats aanvaarden wie je bent en voor jezelf uitmaken waar je energie wil insteken om te veranderen ...

Tijdelijk niet beschikbaar tot najaar 2024

Leen
Versteynen

Luisteren naar wat je lichaam je vertelt

Mijn cliënten begrijpen en luisteren naar wat echt gevraagd wordt. Ook bij mij vertrekt therapie vanuit dit gegeven. Natuurlijk is praten belangrijk maar ook connecteren met je emoties. Zelf reflecteer ik ook vaak. Denk ik na over hoe ik me voel en wat er leeft in mij. Dat probeer ik over te brengen op mensen die ik begeleid. Dat het bij zichzelf begint en bij het luisteren naar wat hun lichaam hen vertelt ...

Bieke
Vlaminck

Belangrijk om ouders nauw te betrekken

Dikwijls kunnen kinderen en jongeren niet verwoorden wat er in hen omgaat, maar tonen ze in hun gedrag dat er iets niet goed zit. Door middel van een belevingsonderzoek tracht ik meer zicht te krijgen op de binnenwereld van je kind of jongere.
Hierbij maak ik gebruik van spel, creatieve methodieken en projectief testmateriaal. Zo krijg ik zicht op welke aanpak best aansluit bij de eigenheid van je kind.