Onze visie

Hartelijk welkom bij Praktijk “De Deur”. Je hebt waarschijnlijk al een hele weg, al of niet met de hulp van anderen, afgelegd voor je bij ons aankwam.  Eens door “De Deur” kan je in alle rust terug de weg en plaats vinden waar jij heen wil.

Wij bieden je eerst en vooral de tijd en de ruimte om te zijn wie jij zelf bent. Wij gaan samen uitzoeken wat jij wil tijdens jouw verblijf bij ons. “Wat wil jij bereikt hebben eens je “De Deur” in de toekomst tevreden achter je dichttrekt?”.  Door ons te contacteren heb je zelf de eerste stap gezet om je welzijn te verbeteren. De weg die je samen met ons aflegt, is een weg met kleine stapjes: tevreden stapjes en stappen die misschien niet lukken, maar de volgende stapjes kunnen aankondigen. De afgelegde weg is niet rechtlijnig, maar volgt het patroon dat u nodig hebt en wordt afgelegd op uw tempo. Wij helpen, ondersteunen en begeleiden jou om datgene te bereiken wat voor jou en jouw context belangrijk is.

De therapeuten die in en achter “De Deur” werken zijn deskundig, goed opgeleid en ervaren en respecteren jou met jouw specifieke wensen, leefomgeving en waarden en normen. Niet de therapeut staat in “the picture”, neen wij blijven achter schermen, jij bent het die tot bij ons komt en er weer vandaan vertrekt. Wij zijn constanten, die achter “De Deur” blijven om mensen zoals jij op te vangen, rust te geven en te helpen om opnieuw naar buiten te kunnen.

Eens je “De Deur” achter je dichttrekt, kan je opnieuw met je eigen deskundigheid het leven aan dat je tevredenheid schenkt, met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Soms komt men eens terug om te herbronnen om dan opnieuw zelfstandig verder te kunnen. Wij zijn er dankbaar voor dat je ons vertrouwt om jou te mogen begeleiden. Wij verwelkomen je dan ook met alles en iedereen, die jij meebrengt om je te helpen tijdens jouw zoektocht.